MUNKATÁRSAINK

fogászat dr Balsai Tamás

Dr. Balsai Tamás

igazgató, fogszakorvos, implantológus

Implantológus szakorvosunk, orvos igazgatónk, aki megálmodta és megvalósította a mi kis
csapatunkat.

 

Dr. Vaitsuk Vanda

Dr. Vaitsuk Vanda

fogszakorvos

Konzerváló fogászati és fogpótlástani szakorvosaink egyike, akinek szívügye a fogak megtartása és a fogproblémák mielőbbi felszámolása. Amikor pedig ideje engedi, leginkább a világra kíváncsi, kirándul a természetben és utazik.

Dr. Kadlecsik Angéla

Dr. Kadlecsik Angéla

fogszakorvos

A konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa, aki munkáját is olyan eltökélten végzi, mint az egészségtudatos életvitelt. Élete szerves részét alkotja a rendszeres és versenyszintű futás.

Dr. Kovács Zsófia

Dr. Kovács Zsófia

fogszakorvos

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosunk, kinek figyelmessége, kedvessége, precizitása mindig megnyugtatóan hat pácienseinkre. Ez a precizitás és empátia pedig kiemelten fontos, ha egy olyan orvosról beszélünk, aki az egyik legjobb a szakterületén, a mikroszkópos gyökérkezelésben!

Dr. Hulik Emese

Dr. Hulik Emese

paradontológus szakorvos

Parodontológus szakorvosunk, kinek szívügye, hogy páciensei teljes mértékben megismerjék és elsajátítsák a fogak egészségének, megtartásának módját, valamint, hogy a lehető legkevesebb „láthatatlan” fogászati problémával kelljen szembenézniük.

Dr. Csernák Ádám

Dr. Csernák Ádám

fogorvos

Fogászatunk rezidens orvosa, aki már most nagy odaadással és elkötelezettséggel végzi munkáját. Amikor pedig akad szabadideje, akkor azt kosárlabdázással és síeléssel tölti.

Dr. Canga Uránia

Dr. Canga Uránia

fogszabályozó szakorvos

Fogszabályzó szakorvosunk, aki szaktudásának és gyakorlatának köszönhetően a tökéletes mosolytervezés egyik varázslója. Kezei között garantált, hogy mindenkinek magabiztos, boldog és felszabadult lesz a mosolya.

Dr Meszarics Réka

Dr Meszarics Réka

orvos rezidens

Fogászatunk rezidens orvosa nagy lelkesedéssel veti bele magát a szakma elsajátításába. Kedvessége mindig bátorítja a pácienseket.

Szoták Marietta

Szoták Marietta

fogászati asszisztens

17 éve csapatunk fontos és stabil tagja, akinek szaktudása, tapasztalatai egyszerűen pótolhatatlanok. Az egyik motorja fogászatunknak, akire mindig számíthatunk. Csak egy terület van, amiben nem ismer kegyelmet és az a foci, ugyanis lelkes Barca drukker!

Schieder Szandra

Schieder Szandra

fogászati asszisztens

A mikroszkópos gyökértömések kiemelten összetett munkát és kooperációt igényelnek, és fogászatunkon, ennek a területnek a legjobb asszisztense. Hobbija az olvasás és a motorozás.

Szvett Fanni

Szvett Fanni

fogászati asszisztens

Egyik fontos asszisztensünk, akinek mindíg az orvos munkájának megkönnyítése, segítése, a legfontosabb szempont, hogy maximálisan koncentrálva végezzék a beavatkozásokat. Szakmai gyakorlatait nálunk szerezte, ennek köszönhetően szaktudása alapos, precíz.

Papp Krisztina

Papp Krisztina

fogászati asszisztens

Friss végzettségéhez a gyakorlati tapasztalatait már nálunk szerezte meg. Nyitott a természetes gyógymódokra és elkötelezett az egészséges életvitel mellett.

Tuskán Mária

Tuskán Mária

fogászati asszisztens

A szájsebészeti beavatkozások során precíz és nagy szaktudású szakasszisztenst tudhatunk magunk mellett a műtétek során.

Wáhr Hegede Judit

Wáhr Hegede Judit

fogászati asszisztens

Parodontológusunk asszisztense, aki nagy szerepet játszik abban, hogy a kezeléseket gyorsan, precízen és flottul lehessen végezni.

RECEPCIÓ

zsuzsi

Szabó Zsuzsanna

praxis-irodavezető

Irodavezetőnk, koordinálja, irányítja csapatunkat, biztosítja a zavartalan működést, aki nélkül már elvesztünk volna a papírrengetegben. Megoldást talál minden problémára, számára nincs lehetetlen feladat. Kivívta munkatársai tiszteletét, mert dicséri és támogatja őket minden helyzetben. Igazi Vezető.

Sőr Viktória

Sőr Viktória

recepciós

Alapos, precíz és akkurátus dolgozónk, akinek a rendszerezés az élete! Ha egy mondatban kellene jellemeznünk, akkor azt mondanánk róla, hogy a múltból táplálkozik, a jelenben él és a jövőt építi!

Pósner Fanni

Pósner Fanni

recepciós

Recepciónk mosolya és egyben pácienseink számára az egyik legempatikusabb és megnyugtatóbb társ, akinek a „legizgulósabb” esetben is van egy figyelemelterelő, stresszoldó története.

Lénárt Zsófia

Lénárt Zsófia

recepciós

Recepciós kolléganőnk, aki profi módon szervezi a minél tökéletesebb együttműködést pácienseink és orvosaink között.